Societat

Els escolars de Lloret fan tres rues de carnestoltes

Abans de l’arribada del rei de la festa, van desfilar 200 mestres i 3.000 alumnes

Ha començat el carnaval de la Costa Brava Sud, que aplega els actes de Tossa de Mar, Blanes i Lloret de Mar. Ahir al matí més de 3.000 alumnes i uns 200 mestres van desfilar pels carrers de Lloret en tres rues escolars. A la tarda, va arribar el Carnestoltes i hi va haver botifarrada amb mongetes amb la col·laboració de la penya Xino Xano.

Les escoles Àngels Alemany, Pompeu Fabra i Pere Torrent van desfilar plegades i van participar en una rua. Segons un vídeo de Nova Ràdio Lloret, els disfressats eren personatges de terror, de hippies i de monuments del món, com ara la Gran Muralla Xinesa. L’escola Immaculada Concepció i l’Esteve Carles es van reunir a la plaça del Doctor Adler i van desfilar pel carrer Sant Pere fins a arribar a l’ajuntament. Finalment, l’Institut Escola (de Fenals) va fer una rua a prop de les seves instal·lacions.

Disfressa a la feina

També ahir a Lloret hi va haver el concurs de disfresses al lloc de treball, amb botigues i comerciants. També s’hi van afegir els funcionaris de l’Ajuntament, alguns dels quals van anar disfressats de víkings.

Dijous al vespre Tossa de Mar va organitzar l’habitual concurs de truites. Avui a Lloret hi haurà la gran rua a la tarda i el 31è Ball de les Dones a la nit. A la tarda a la Ciutat Esportiva de Blanes, hi haurà concurs infantil de disfresses i actuacions musicals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia