Homenatge i Guardo d'Honor al metge Vicente Llinares Moreno a Llaurí

Els veïns de Llaurí celebren amb follia tova el dia de Sant Blai, patró de la localitat. Fira d'atraccions i artesania, solemne missa de dotze, cercavila de la banda de música Ateneo Musical Giner, processó del sant a la vesprada... tot com de costum. Però amb un acte descollat, la concessió del Guardó d'Honor 2010, presidit per l'alcaldessa a la sala de plens a l'Ajuntament farcida de gom a gom pel suport dels veïns i amb la presència del director i la Comissionada de l'Hospital de la Ribera així com d'altres autoritats.

Amb el desig de perpetuar en la memòria a aquells qui foren grans benefactors en nom de tots els veïns del poble de Llaurí, s'ha lliurat el Guardó d'Honor 2010 a en Vicente Llinares Moreno.

Coincidència o no, Sant Blai, a més de bisbe, fou metge i aquest any s'ha distingit a un metge de professió criat a Llaurí, que ha desenvolupat la seua tasca hipocràtica durant els darrers vint anys al Centre de Salut d'Alzira.

«Metge de Capçalera però especialista en tot» així són algunes de les afables paraules brindades a en Vicente qui ha rebut de bon grat la calorosa i sentida deferència.

Aquest distintiu honorífic, que respon a mèrits molt qualificats, ha valorat la vocació de la persona, els vincles que té amb el poble i la vessant més humana com és l'atenció als malalts. S'ha tingut en compte que en Vicente Llinares Moreno, qui després de molts anys com a professional, s'acaba de jubilar i ara era bon moment per reconéixer la seua trajectòria tant professional com humana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.