El personal del col·legi d'Espirà de l'Aglí en vaga per reclamar que el cap d'establiment marxi

Professors i personal del col·legi Nostra Senyora dels Àngels d'Espirà de l'Aglí han convovat una vaga per aquest dijous matí per reclamar que el seu cap d'establiment, Jacques Bouteille, sigui substituït. El col·legi Nostra Senyora dels Àngels és un centre privat sota contracte amb l'Estat, i per tant el nomenament del cap d'establiment depèn del bisbat, i la seva direcció diocesana.

A principi de setmana un comunicat del personal firmat pels representants sindicals FEP-CFDT i SPELC, i titulat «el personal del col·legi vol un pilot a l'avió», llistava els retrets contra el cap d'establiment actual: manca de comunicació, cap coherència, absència de solidaritat amb els ensenyants, demagògia inapropiada, manca de fermesa, etc... Segons aquest comunicat els problemes entre el personal i Jacques Bouteille s'arrosseguen d'ençà l'any 2004, quan el cap d'establiment va fer circular un full informatiu qualificat d'«homòfob». El comunicat conclou que en aquest clima les dues parts no poden treballar juntes i reclamen que Jacques Bouteille se'n vagi.

Després d'una reunió dels representants del personal amb la direcció diocesana aquest dimarts, el personal ha finalment decidit mantenir la vaga tot i admetent que s'havia avançat. Les instances diocesanes han garantit al personal que Jacques Bouteille deixarà les seves funcions com a més tard el 31 d'agost del 2011. Reunits en assemblea general, els representants del personal han decidit mantenir la vaga d'aquest dijous perquè consideren «impossible» treballar un any més amb el cap d'establiment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella