Societat

Comença la segona edició de ‘Tossa, flor de mar’

La segona edició de la mostra Tossa, flor de mar comença avui i durarà fins dimarts, dia 1 de maig. Aquest esdeveniment consisteix en un homenatge a la natura i a la poesia. El nom de l’esdeveniment fa referència al poema homònim de Manuel Vilà. L’hotel Golden Mar Menuda en va acollir ahir al migdia la presentació i les activitats tenen lloc a la Vila Vella.

Tossa, flor de mar vol recuperar tradicions que ja existien anys enrere. Algunes d’aquestes són els Jocs Florals, l’engalanament de la Vila Vella i la caminada fins a l’ermita de Sant Benet.

Al llarg d’avui, primer dia de l’esdeveniment, es fan activitats durant tot el dia, de les deu del matí fins a les nou del vespre. Aquestes són la visita guiada del camí de Sant Ponç, el mercat de les trementinaires i la demostració d’oficis, que tindrà lloc al Racó de Sa Platja Gran.

Participen en la mostra molts establiments de restauració de la vila, que podran promocionar la cuina tossenca. Oferiran plats protagonitzats per espècies, plantes boscanes i mel, un dels productes més reconeguts del municipi.

Tanmateix, també es farà un concurs d’aparadors amb l’objectiu de posar de manifest el dinamisme del sector, en el qual s’ha implicat molt la Unió de Botiguers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia