Societat

Els veïns de més de 14 anys trien l’ús del vell ajuntament de Tossa

En funció de la tria, l’equip de govern prepararà el projecte i buscarà diners

Els veïns de més de 14 anys de Tossa estan cridats a participar, fins avui, en una consulta presencial i en línia sobre l’ús del vell ajuntament, que quedarà alliberat en les pròximes setmanes (quan s’hagi completat el trasllat de les dependències municipals a l’edifici de La Nau).

Després del treball previ del Grup Impulsor de Participació Ciutadana, amb representants polítics i de les entitats, van sorgir les sis opcions següents: un edifici annex a l’institut, un habitatge de lloguer social, un aparcament, una sala d’exposicions, un parc o un centre cívic. “Són les sis opcions més votades i, quan sapiguem la més escollida, farem el projecte, mirarem quant costa i quan ho podrem fer”, afirma la batllessa, Gisela Saladich.

El consistori ja va fer una consulta sobre el parc urbà de patinatge i vol fer-ne una altra sobre quin espai podria rebre el nom d’U d’Octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia