Societat

Quatre morts en dos accidents de trànsit

El conductor i el passatger posterior d’un cotxe perden la vida arran d’una topada amb un camió a la C-15, a Capellades

Dues persones més moren en un xoc entre una furgoneta i un camió a l’Eix Transversal, a Sallent

Quatre persones han mort en dos accidents de trànsit aquest dimarts a les carreteres catalanes.

El primer sinistre mortal ha passat cap a tres quarts i mig de dues del migdia al quilòmetre 38 de la C-15, al terme municipal de Capellades (Anoia), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Per causes que encara s’investiguen, un camió i un turisme han xocat i han mort dos dels ocupants del cotxe, el conductor i el passatger posterior.

Les víctimes mortals són un home de 28 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Sadurní d’Anoia, i un altre de 43 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Igualada.

A més, han resultat ferits el passatger davanter del cotxe i el conductor del camió. El primer ha estat traslladat en helicòpter, en estat greu, a l’Hospital de Bellvitge. El xòfer del camió ha patit ferides lleus.

La incidència ha mobilitzat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat –que han efectuat tasques d’excarceració– i tres unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’accident ha provocat el tall de la carretera en tots dos sentits de la marxa. Més tard s’ha reobert la circulació cap a Vilafranca però s’ha mantingut interrompuda en sentit Igualada. La circulació s’ha desviat per l’interior de Capellades. El trànsit s’ha normalitzat cap a tres quarts de sis de la tarda.

Dues persones més han mort en un xoc entre una furgoneta i un camió a a Sallent (Bages). El sinistre s’ha produït cap a dos quarts de set al quilòmetre 146 de l’Eix Transversal (C-25), per causes que encara s’estan investigant.

Les dues víctimes mortals viatjaven a la furgoneta. Dues persones més han resultat ferides amb lesions de gravetat menor i han estat traslladades a l’Hospital de Manresa.

Quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del SEM s’han desplaçat fins al lloc del sinistre.

La C-25 ha estat tallada en sentit Lleida fins al voltant de les vuit del vespre. Durant l’afectació s’han fet desviaments senyalitzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat