Campanya per la quantificació i eliminació de la simbologia franquista de Castelló

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló està duent terme una campanya de recollida d'adhesions a un manifest de l'entitat en què demana a les institucions públiques l'estudi del nombre total de símbols i nomenclàtor franquistes a la ciutat de Castelló de la Plana i que una vegada quantificats es retiren, segons estableix la llei 52/2007, de 26 de desembre, de la Memòria Històrica, en l'article 15. A més, demana col·laboració en el suggeriment de nous noms als carrers franquistes.

El grup, que va realitzar el seu propi estudi sobre la nomenclatura franquista a Castelló (es pot consultar en la pàgina web http://www.memoriacastello.cat/pagina234.html), ha denunciat reiteradament que, «malgrat els 34 anys de democràcia, encara hi tenim escuts preconstitucionals, carrers dedicats a protagonistes del franquisme i plaques commemoratives».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.