Presenten al Pla de Santa Maria el vídeo de la III Trobada de joves de l'Alt Camp

Estudien la idea de fer un banc de recursos en línia per compartir i intercanviar serveis i informació d'interès

La presentació de l'audiovisual va servir també per debatre la possibilitat de compartir recursos entre les entitats juvenils de la comarca i poder treballar en xarxa. Entre les idees que es van exposar destaquen la de poder disposar de material de préstec per a les entitats (com per exemple equips de so) i la idea de fer un banc de recursos en línia per compartir i intercanviar serveis i informació d'interès per als joves que desenvolupen activitats i projectes als diversos municipis de l'Alt Camp.

Cal recordar que a l'Alt Camp hi ha una vintena d'entitats juvenils i que sovint fan activitats similars: organització de tallers, concerts, xerrades, tornejos, excursions o baixades de trastos. L'àrea de Joventut del Consell Comarcal i els ajuntaments que hi col·laboren intenten generar contactes entre el teixit associatiu de diversos pobles de manera que es pugui desplegar un treball en xarxa comarcal sobre la base de la cohesió territorial i la participació juvenil.

L'objectiu d'aquest projecte anomenat Xarxa Jove Alt Camp és fomentar un model d'autogestió juvenil basat en la comunicació i l'intercanvi entre joves. La funció dels ens locals promotors del projecte és la creació d'eines i serveis per facilitar l'intercanvi i el coneixement entre els agents juvenils, escoltant les seves necessitats per adaptar les eines i fer-les el màxim d'útils i còmodes.

Si alguna associació de joves està interessada a rebre una còpia del DVD o a formar part i estar informada del projecte Xarxa Jove Alt Camp pot contactar amb l'àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Camp (per correu electrònic a [email protected] o per telèfon al 977 60 85 60).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.