Societat

societat

S’amplia al mar la recerca del nen desaparegut a Mallorca

La recerca del nen, de nom Artur i de sis anys, desaparegut quan el vehicle en què anava amb la seva mare va ser arrossegat dimarts passat per la forta riuada a Sant Llorenç des Cardassar es va ampliar ahir al mar, a la zona de la desembocadura del torrent de ses Planes, a més de diferents punts en uns dotze quilometres de la llera. Hi ha 200 efectius de diferents cossos que el cerquen, 400 més en les tasques de recuperació, a més de mig miler de voluntaris en les tasques de neteja.

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, va detallar que vaixells de la unitat militar d’emergències (UME), la Guàrdia Civil i Salvament Marítim rastregen l’àrea marina a s’Illot i fins a set milles mar endins. I, fonts de la direcció general d’Emergències del govern balear va informar ahir que la motxilla del nen havia estat trobada a la part final de la llera. La Guàrdia Civil va explicar a Efe que la mare del menor conduïa el cotxe, amb ell i la seva filla de vuit anys a dins, de Manacor a Capdepera i es va desviar a Sant Llorenç per les fortes pluges. En entrar al poble van ser sorpresos per la gran avinguda d’aigua de dalt, que entraria al vehicle i els arrossegaria. La nena va ser rescatada per un veí i el cadàver de la mare va ser trobat un quilòmetre més endavant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia