OLVAN (Berguedà)

Fira Tèxtil de Cal Rosal

Apropar el món del tèxtil

Tres dies d'activitats per dinamitzar Cal Rosal –«una colònia tèxtil amb un passat esplendorós i un futur prometedor»– i la comarca. Així es presenta la primera Fira Tèxtil de les Colònies Industrials que es celebra a Olvan aquest cap de setmana. Les colònies són moda; tal com ho demostra l'èxit de l'exposició sobre les colònies industrials que es pot veure (fins al 7 d'abril) al Museu d'Història de Catalunya i que ja ha superat els 20.000 visitants. És en aquest context que neix la Fira Tèxtil de Cal Rosal.

El certamen s'obre al públic avui divendres amb la presència dels gegants de l'Ametlla de Merola i de Viladomiu Nou. Al llarg de tres jornades, durant tot el dia, la fira oferirà productes artesans tèxtils –amb la col·laboració del Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya– i diverses activitats paral·leles, com ara demostracions de les habilitats de filar i teixir llana, tallers de tècniques relacionades amb el tèxtil o de creació de contes.

Diumenge al migdia hi haurà una demostració de patchwork i de nou, a les 5 de la tarda, s'oferiran tallers de tècniques relacionades amb el tèxtil. La cloenda d'aquesta primera edició de la fira anirà a càrrec de la companyia de teatre de carrer Gog i Magog.

Del 2 al 4 d'abril. A la colònia industrial de Cal Rosal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.