L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes posa en marxa les obres per ampliar les llars d'infants

El municipi oferirà un total de 304 places d'escola bressol el curs vinent

«En el curs 2010/2011 podrem oferir pràcticament el doble del nombre de places de llar d'infants municipals que teníem fa dos anys», va assegurar l'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, sobre les obres d'ampliació de les llars d'infants del municipi. Amb la construcció del nou equipament de Ribes, situat a les Parellades i plantejat com una escola bressol de dues línies, es guanyaran 82 places noves al nucli. A les Roquetes, l'ampliació permetrà passar de sis a deu aules i acollir 66 alumnes més, i poder arribar així a la xifra de 148 infants.

Els dos equipaments educatius estaran acabats abans de l'inici del pròxim curs escolar. Segons la regidora d'Educació, Carme Farràs, el govern municipal s'ha pogut estalviar gairebé 200.000 euros per actuació del que tenien previst durant el procés de licitació de les obres.

La llar d'infants de Ribes

A Ribes, el projecte inclou la construcció d'un edifici de planta baixa que disposarà de dues aules per a nens de 0 a 1 any, dues per a infants de 0 a 2 anys i dues més per a nens de 0 a 3 anys. També tindrà dues sales polivalents, una cambra de preparació d'aliments, una cambra higiènica personal i un despatx d'administració. La superfície total construïda serà de 500 metres quadrats. L'accés principal a la nova escola bressol serà per la façana est, a través d'una zona porxada d'espera que es podrà tancar amb portes corredisses i que serà molt útil a l'hora de portar i recollir els petits. L'equipament està dissenyat perquè no hi hagi cap diferència de nivell, i, per tant, perquè sigui apte per al correcte funcionament d'un centre per a nens d'aquesta edat.

Més espai a Els Tres Pins

A les Roquetes, el projecte de l'Ajuntament inclou la reforma i ampliació de la llar d'infants Els Tres Pins, situada al carrer d'Àngel Guimerà. La remodelació que es proposa és parcial i afecta l'emplaçament de la zona de cuina i serveis, a l'edifici existent. L'ampliació plantejada és tant del nombre d'aules com de les zones comunes, amb l'objectiu de tenir a l'edifici complet de la nova llar un total de deu aules, que corresponen a 148 infants –actualment, l'edifici té una capacitat per a 82 nens–. L'escola bressol també disposarà d'una nova sala polivalent, un despatx d'administració i una cuina. La superfície total construïda serà de 514 metres quadrats i la reformada, de 78 metres quadrats. L'ampliació es farà pel carrer de Velázquez i estarà adossada a l'edificació existent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Museu d’Història estrena itinerari basat en els escrits de Josep Turon

girona

Reclamen que no treguin el barracó de l’escola perquè és l’únic refugi climàtic

CORNELLÀ DE TERRI

El Bisbat d’Urgell denuncia la suplantació del bisbe Joan-Enric Vives a un vídeo difós a les xarxes

La Seu d’Urgell

Investiguen una empresa nàutica per acumular residus de forma irregular

roses
societat

Impulsen un projecte per reforçar l’atenció a salut mental a zones rurals del Senegal

Barcelona
gastronomia

El ‘hat trick’ d’Albert Adrià

Barcelona
societat

El voluntariat enganxa: “un cop comences, ja no pots deixar-ho”

Una empenta a la pesca

BARCELONA
Ferran Martínez
Patró major de la Confraria de Pescadors de Blanes

“Tenim molta pressió i no se’ns reconeix la feina que fem”

blanes