Societat

Les faves, les protagonistes d’aquest mes a Valls

La fava és, sens dubte, la gran protagonista gastronòmica de l’abril vallenc. Durant tot aquest mes es pot gaudir de la segona jornada gastronòmica dedicada a les faves, que vol donar valor a la cuina d’aquest llegum, a les seves propietats i a la varietat de plats i receptes que giren al seu voltant. Enguany hi participen dinou restaurants, que incorporen a les seves cartes plats amb la fava com a ingredient. El punt àlgid de la programació arriba, però, el dissabte 13, amb la Favatada Popular, en què es podrà tastar un plat de faves a la catalana a un preu popular de 3 euros. També hi haurà música, animació infantil, inflables, la presència dels gegantons Lladrefaves i la gegantona, que recordaran les llegendes que sempre han girat al voltant de la figura del Lladrefaves i el primer concurs de pelar faves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.