Bellreguard vol resoldre els problemes de soroll que originen les càbiles

L'ajuntament de Bellreguard ha convocat una reunió amb l'associació de Moros i Cristians locals i els veïns afectats, per tal d'abordar el tema de les càbiles i la problemàtica al voltant de les molèsties que ocasiona l'activitat de les filades en els seus locals durant tot l'any.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'associació de Moros i Cristians, pretén informar i conscienciar al col·lectiu per evitar conflictes i fer compatible les seues activitats i la festa amb el dret al descans dels veïns.

A la reunió, prevista per a la vesprada de dijous 15 d'abril, estan convidats el president de la Federació d'Associacions Falleres de Gandia, Jesús Garcia, i Ximo Barber, membre de la seua executiva. La seua participació en la comissió, que tracta el tema de les llicències de les activitats d'associacions i col·lectius festers, junt a la conselleria de Governació, on s'aborda la problemàtica dels casals fallers, càbiles, penyes i locals festers en general, els converteix en persones qualificades per a tractar aquest assumpte. La seua experiència en la gestió d'un tema no exempt de polèmica dintre del col·lectiu faller, servirà per a fer un millor diagnòstic del problema de Bellreguard i per tant per a la recerca de les possibles solucions.

A la xerrada assistiran l'alcalde, Pere Cremades, i el regidor de festes acompanyants d'alguns tècnics municipals com l'advocada i l'enginyer industrial responsable dels informes per a la concessió de les llicències d'activitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.