L'Ajuntament de Llíria restringeix la circulació de bicicletes

Prohibeix el seu ús en l'avinguda dels Furs de Llíria, recentment remodelada

El portaveu d'Iniciativa i regidor de Llíria, Paco García, ha criticat hui la col·locació de senyals de prohibició de circulació de bicicletes en tots els encreuaments de carrers amb l'avinguda dels Furs després de les obres que s'hi han realitzat amb fons del pla estatal.

Segons l'opinió del regidor, la disposició d'aquests senyals és «totalment incomprensible» perquè no es tracta d'un carrer amb greus perills de trànsit ni té un flux elevat de vehicles que requerisca adoptar aquesta mesura. A més, ha lamentat la «contradicció» que suposa la prohibició amb el fet que en aquest mateix carrer desemboca una de les xarxes de carril bici de la Generalitat, motiu pel qual s'hi han habilitat en el seu primer tram aparcaments de bicicletes.

El regidor ha acusat l'equip de govern del PP de pretendre restringir la mobilitat sostenible en la ciutat, en lloc de potenciar l'ús de la bicicleta i ha demanat a la regidora de trànsit que rectifique la prohibició i habilite l'avinguda i altres vies com a ciclocarrers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.