Iniciativa i Bloc proposen una extensió universitària a Llíria per poder cursar la llicenciatura d'Història i Ciències de la Música

Iniciativa i Bloc han presentat una proposta conjunta al ple municipal per instar els rectors de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica que implanten a Llíria una extensió universitària on es puga cursar la llicenciatura d'Història i Ciències de la Música. En la proposta també insten l'Ajuntament que mostren la disponibilitat per a fer un conveni de col·laboració per poder buscar la ubicació on poder construir la futura extensió.

Segons la regidora del Bloc a Llíria, Isabel Agustí, la professió de músic està cada volta més especialitzada i es requereixen per a la promoció i consolidació una sèrie d'estudis superiors que fa unes dècades no s'impartien i que, a hores d'ara, són més demanats per aconseguir una major qualificació personal i acadèmica.

Sobre la qüestió, Agustí ha remarcat que «la llicenciatura en Història i Ciències de la Música és una de les titulacions que va adquirint prestigi i demanda en matrícula, tot i que molt poques universitats públiques l'ofereixen des de la seua instauració en 1985».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.