puigcerdà / ripoll / sant joan de les abadesses

Trobada internacional de motos antigues

Més d'un centenar de motos antigues de diversos llocs del món participaran a la trobada internacional World FIVA Motorcycle Meeting

2010, que entre el 9 i el 12 de juny recorrerà diverses carreteres catalanes. Les motocicletes participants són anteriors al 1979. Es tracta d'un esdeveniment turístic, no competitiu, que pretén reunir col·leccionistes i aficionats de tot el món perquè comparteixin experiències i puguin descobrir, sobre dues rodes, els paisatges més espectaculars de cada regió, la seva gent, cultura, art, gastronomia… Se celebra cada any en un país diferent. L'any passat es va dur a terme a Noruega.

El responsable de la seva organització és el Museu de la Moto de Bassella, amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Vehicles Antics i la Federació Internacional de Vehicles Antics. De moment, unes 200 persones han confirmat la seva participació a la caravana que circularà per les carreteres catalanes completant un recorregut total de 600 quilòmetres. La seu central serà Puigcerdà i s' organitzarà una etapa diària amb origen i final a la capital de la Cerdanya. Els participants tindran oportunitat de visitar alguns dels monuments més representatius del romànic català, conèixer els pobles més típics Pirineu –passarà per Ripoll i Sant Joan de les Abadesses–, les costums i tradicions,... El recorregut detallat es pot consultar a la pàgina web www.bassella.com/WFMCM, on també està disponible la llista d'inscrits i el vídeo promocional de l'esdeveniment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

Portu regala la Champions al Girona

Girona