Societat

gastronomia

Tribia, gastronomia lligada al món del vi

Can Bonastre Wine Resort és un hotel exclusiu i encantador de cinc estrelles, que té 12 habitacions i disposa del restaurant Tribia i l'Acbua Spa. Aquests tres espais, juntament amb l'agrobotiga, el celler i les vinyes que envolten la finca, formen un conjunt molt especial perfectament integrat en el paisatge i creat per gaudir d'una experiència inoblidable al voltant del món del vi. A Can Bonastre, el plaer dels sentits es multiplica i gastronomia, vi, descans, naturalesa i relax es fonen en un escenari meravellós. El conjunt es troba ubicat a Masquefa, a tan sols 25 minuts de Barcelona i 80 de Tarragona, sobre un turó suau. La finca data del segle XVI l'entorn de la qual té més de mil anys de tradició agrícola documentada i és una zona privilegiada per la seva situació per al cultiu de la vinya. Totes 100 hectàrees estan esquitxades de vinyes boniques, on hi ha plantades les 11 varietats amb què es fan els vins del celler. En aquest entorn únic, als peus de la serra de Montserrat, l'edifici que acull les instal·lacions de Can Bonastre és una masia que la família Vallès ha sabut restaurar respectant els seus elements originals més valuosos bo i dotant-la d'un aire modern i avantguardista i en què es respira una sobrietat elegant. Tots els espais que integren l'hotel i el restaurant s'han desenvolupats a partir del celler, origen del projecte, que va començar a néixer en els anys 80 i que el 1996 va treure al mercat els primers vins. A partir del 2004 va començar la construcció del conjunt, que complementa l'activitat productiva amb una oferta enoturística única a Catalunya.

El restaurant Tribia, nom a partir del qual se'ns recorda una varietat antiga de raïm dolç, és una part fonamentals de Can Bonastre i s'hi pot gaudir del maridatge perfecte entre vi i gastronomia, amb els millors vins del celler i els plats exquisits signats pel prestigiós xef Víctor Gómez. En aquest espai la gastronomia catalana torna a l'essència, als productes naturals de la terra, seleccionats personalment per aquest xef jove –de 27 anys, format a l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona–, que elabora plats d'autor basats en la cuina tradicional mediterrània amb un toc evolucionat i subtil. El gust per la senzillesa, la bellesa formal a la presentació i l'exclusivitat en la recerca de la primera matèria són els ingredients essencials de l'estil personal de Gómez, un professional creatiu i ple de sentit comú, amb una trajectòria brillant, amb treballs en diferents cuines del país, abans de fer-se càrrec, com a xef, del Tribia, fa cap a dos anys.

Adreça: Carretera B-224 km 13,2. 08783 Masquefa (Anoia) Telèfon: 93 772 61 67. Fax: 93 772 79 29. Web: www.canbonastre.com Correu electrònic: [email protected]


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva