Reportatge

Fórmula 1 sobre ones

La platja de Vilanova i la Geltrú ofereix unes condicions immillorables per gaudir de la navegació a bord d'un catamarà

Navegar sobre les ones a gran velocitat, sense més soroll que el del vent i l'aigua, és una experiència inoblidable. I fer-ho en un catamarà és com fer-ho en un fórmula 1. La platja de Vilanova i la Geltrú, protegida del llevant pel port, ofereix unes condicions immillorables per iniciar-se amb seguretat a la vela lleugera. Gaudeix de la navegació a bord d'un dels catamarans Hobie Cat 15 de l'empresa Rocroi, una embarcació àgil i ràpida. Durant el trajecte, podrem conèixer la costa del Garraf i abocar-nos a unes vistes esplèndides de Vilanova. Una hora d'excursió costa 36 euros, i dues, 57 euros (per persona).

A més, l'estació nàutica ofereix tot un seguit d'activitats aquàtiques i la possibilitat de llogar el material necessari per poder dur-les a terme (embarcacions incloses; cal consultar segons titulació).

EN VILANOVA I LA GELTRÚ

Adreça. Parc Ribes Roges
Tel. 96 815 45 17
Activitats aquàtiques. Cursos de vela lleugera, caiac, surf, windsurf, kitesurf. Sorti- des en catamarà, caiac i llanxa.
Altres activitats. Hípica i Pitch & Putt. Excursions a cavall, bicicleta i senderisme.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia