Societat

Una dotzena de ciutats reben part dels cinquens

El 28674 deixa 2,4 milions repartits entre Barcelona i Sort

Només dos dels vuit premis van fora de Catalunya

Pel que fa als vuit cinquens premis –dotats amb 6.000 euros cada dècim–, pràcticament tots han esquitxat Catalunya. El més matiner ha estat el 86986, cantat a les 9.18 hores, i que ha deixat 25 sèries premiades a l’Hospitalet de Llobregat i nou dècims a Girona, però també ha quedat repartit a Barcelona, Caldes d’Estrac, Campdevànol, Arbúcies, Alacant, València i altres punts d’Espanya.

Dues sèries del 37023, el segon cinquè premi, s’han venut a la Llagosta i Vielha. A l’administració de la Llagosta era el primer cop que tenien aquest número, que van adquirir en els últims dies diversos particulars per finestreta.

El 19371, el tercer cinquè premi de la rifa de Nadal, ha venut una sèrie a l’administració de Can Espadalé de Palamós, que per segon any consecutiu repartia un cinquè premi.

L’altre número premiat, el 28674, ha deixat 2,4 milions d’euros repartits en 30 sèries venudes a l’administració de loteria La Bruixa d’Or de Sort i deu a Barcelona, en una administració de Sants.

El 43831, el setè cinquè premi, ha repartit dues sèries, a Barcelona i Salt. A la capital catalana, aquest pessic ha quedat repartit entre l’administració 186, que en tenia consignada una sèrie, així com dos dècims separats en dues administracions més, un a Cornellà i un altre a Esparreguera. A Salt, segons va explicar una treballadora de l’administració, els dècims es van vendre a través de la màquina expenedora i desconeixen la identitat dels premiats.

Finalment, el vuitè i últim cinquè premi –el 31617– ha repartit disset sèries a Valls, a l’administració de loteria situada a la plaça del Pati.

Els dos premis que no han tocat a Catalunya han estat el 49760, venut a Alcanyís, i el 55483, repartit entre Berriz (Biscaia), Bilbao i altres indrets.

El carrer de Sants reparteix 600.000 euros

Eufòria en una de les artèries comercials de Barcelona, el carrer de Sants, que repartia 600.000 euros. A l’administració El Delfín no s’acabaven de creure que haguessin venut una de les deu sèries del número 28674. No era el primer cop que repartien un premi, i en aquesta ocasió tenien cent dècims del mateix número, que cada setmana compren diversos abonats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Entitats i plataformes es manifesten demà contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp
Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA