Societat

Un emprenedor de Tossa de Mar patenta una nova xocolata desfeta

“Kakau és un nou concepte de fer xocolata desfeta”, diu Marc Reventós, l’empresari de Tossa de Mar que ha patentat una fórmula que permet fer una xocolata desfeta instantània de manera “ràpida neta i amb la millor qualitat”. El concepte consisteix en unes bosses individuals envasades al buit que ja contenen tots els ingredients necessaris i que es guarden a la nevera.

La preparació no necessita més d’un minut. S’escalfa la bossa al microones uns 40 segons, després s’hi fa un petit massatge per ajudar a barrejar els ingredients i ja està llesta per servir. Reventós destaca que d’aquesta manera no s’embruten estris ni es perd gaire temps en l’elaboració. El propietari de la patent Kakau assegura que per a ell el més important és la qualitat del producte i que treballa amb productes de proximitat que no s’adulteren amb conservants ni additius.

Fa uns anys ja va tirar endavant la marca Sücs, per fer sucs naturals amb fruites de proximitat. Ha trigat un any i mig per arribar a la fórmula que ara ha patentat i el seu objectiu és col·laborar amb algunes empreses estrangeres que ja estan interessades en el producte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia