Societat

Dol a Cassà i suport a Terradas a Riudarenes

L'alcalde de Cassà de la Selva, Carles Casanova, va decretar ahir dol oficial per la mort d'una de les noies desaparegudes, Neus Terradas, i va destacar que encara queda “un bri d'esperança” per trobar vives les altres dues joves cassanenques. Les banderes onejaven ahir al municipi a mitja asta. Casanova també va dir que es posava a disposició dels familiars de les joves per tot el que necessitin, i va explicar que les administracions continuen en contacte amb les autoritats mexicanes per saber de primera mà les informacions que es puguin anar produint.

Per la seva banda, l'alcalde de Riudarenes, Narcís Colomé, va voler expressar ahir el suport i la solidaritat del municipi a la família Terradas, la qual és originària del poble i hi té l'empresa, Carrosseries Terradas. Colomé va explicar que el pare de Neus Terradas, Fernando Terradas, tot i residir a Cassà de la Selva, manté una activitat empresarial i social a Riudarenes, on encara juga a futbol amb l'equip dels veterans i participa en actes culturals i musicals. L'alcalde va lamentar la mort de la filla de Terradas, una noia que, segons va dir, sovint anava a l'empresa del seu pare a Riudarenes. “Són una gent molt coneguda i estimada al poble, on també resideixen familiars seus, i ens solidaritzem amb tots ells”, va manifestar l'alcalde de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Sabadell reomplirà el llac del Parc Catalunya

Sabadell
salut

Catalunya, la tercera comunitat amb més trucades al 024, l’atenció a la conducta suïcida

barcelona
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona tindrà 47 destinacions aquest estiu

VILOBÍ D’ONYAR
Economia

Les glaçades tardanes provoquen la pèrdua de la producció de poma de muntanya

Sant Llorenç de Morunys

En funcionament les càmeres a set pobles garrotxins per evitar robatoris

olot
LLANARS

La central hidràulica torna a funcionar després de quatre mesos d’aturada

LLANARS

Malvivint de nou al ras

Badalona
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO