Societat

l'ampolla

Nedada de la punta del Fangar al port de l'Ampolla

Més d'un centenar de nedadors participen en la 36a edició d'aquesta travessia marítima

Més d'un centenar de nedadors federats es van trobar ahir a l'Ampolla per participar en la 36a edició de la travessia nedant des del port del Fangar fins al port de l'Ampolla. Es tracta d'una activitat que any rere any atrau molts nedadors aficionats, vinguts de diversos punts geogràfics del país.

Com ja és habitual, la prova va començar a les onze del matí, amb l'embarcament dels nedadors per portar-los al lloc de sortida. El que fa especial aquesta travessia és que els participants comencen des del mig del mar. Des d'allí, han de nedar 1,8 milles nàutiques, és a dir, 3.335 metres. A la platja, els esperaven els jutges de la prova i els familiars que, mentre va durar la travessia, intentaven trobar algun rastre dels parents amb prismàtics.

En finalitzar la prova, el Club Nàutic Ampolla va premiar els tres primers de les categories Aleví, Infantil, Júnior, Absolut, Màster i Veterans.

Aquatló a l'Ametlla

A l'Ametlla de Mar dissabte a la tarda, per desè any consecutiu, també es va celebrar l'aquatló, una competició esportiva que inclou 2.500 metres de cursa a peu, un quilòmetre nedant i, finalment, dos quilòmetres i mig més a peu. Enguany, la prova es va equiparar a les distàncies oficials d'aquesta modalitat esportiva.

LA XIFRA

1,8
milles nàutiques
és la distància que recorren els nedadors de la travessia des de la punta del Fangar fins al port de l'Ampolla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.