Societat

Una venedora de Tàrrega dóna els 20 milions de l'extra d'estiu de l'ONCE

Feia menys d'un mes que tenia el quiosc, i espera que el premi serà una empenta per al negoci

El cupó premiat aquest dimarts amb 20 milions d'euros en el sorteig extraordinari de l'estiu de l'ONCE ha estat venut en un quiosc de l'organització de la plaça del Pare Carles Perelló de Tàrrega, també coneguda com a plaça dels Escolapis. En concret es tracta de la sèrie 030 del número 96311.

La responsable del quiosc de l'ONCE on s'ha venut el cupó premiat, Teresa Vallejo, fa encara no un mes que ven cupons en aquesta quiosc de l'organització a Tàrrega. El premi del sorteig extraordinari de l'estiu de l'ONCE és el major premi a un únic número de totes les loteries que es comercialitzen a l'Estat i també esdevé el major premi individual repartit a les comarques de Lleida.

Aquest matí, molts veïns han felicitat la venedora, que ha aprofitat l'entusiasme per vendre cupons per als pròxims sortejos. Teresa Vallejo s'ha mostrat satisfeta per haver donat el premi, ja que a més del de 20 milions, ha venut altres cupons del amb el mateix número, amb altres sèries, premiats amb 60.000 euros cadascun.

Tot i que ha explicat que encara no té gaire clients pel poc temps que porta instal·lada al punt de venda de la plaça de Carles Perelló de Tàrrega, no sap qui ha pogut ser la persona afortunada amb els 20 milions. Amb tot, està convençuda que ha de ser algun veí de Tàrrega.

Vallejo espera ara que en haver repartit el premi li aporti nous clients. "La gent ha de saber que l'ONCE també toca i dóna premis importants", ha afegit.

El sorteig extraordinari d'aquest stiu de l'ONCE del 2010 ha deixat també premis a Barcelona, Badalona, Terrassa i l'Ampolla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.