Societat

Mor un alumne de l'Escola de Policia

La víctima, Joaquim B.J., estudiava per convertir-se en policia local de Martorell

Un alumne de l'Escola de Policia de Catalunya, que hi estudiava per convertir-se en agent local de Martorell (Baix Llobregat), ha mort de manera sobtada a primera hora de la tarda, segons ha informat la Conselleria d'Interior.

Joaquim B.J., de 33 anys, ha assistit amb normalitat a les seves classes matinals a l'Escola de Policia de Catalunya, situada a Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Ha estat després de dinar quan l'alumne s'ha sentit indisposat i mentre seguia una classe teòrica sobre trànsit, s'ha marejat i ha perdut la consciència.

Els serveis sanitaris de l'escola han atès de seguida l'alumne, al temps que han avisat els serveis d'emergència del 061. Tot i així, no ha estat possible salvar-li la vida. La Conselleria d'Interior, Relacions Institucionals i Participació ha lamentat la mort de Joaquim B.J. i ha expressat el seu condol a la família i a l'Ajuntament de Martorell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.