Societat

Olot bat el rècord de donacions de sang

La Marató de Donació de Sang celebrada a les dependències de l'Hospici d'Olot (La Garrotxa) el 5 de maig va comptabilitzar 1.143 donants, xifra rècord en les operacions que organitza el Banc de Sang i Teixits (BST) a tot Catalunya per impulsar les donacions de sang.

En aquesta tercera edició de la Marató celebrada a la capital de la comarca de la Garrotxa, 269 dels 1.143 donants van donar sang per primera vegada, mentre que 64 persones van intentar donar però no van poder fer-ho per criteris mèdics.

L'èxit de l'acció, desenvolupada entre les 10 i les 22h. ininterrompudament, va respondre, segons els professionals sanitaris del BST, a la generosa implicació de les entitats i organismes més representatius de la ciutat, liderats per l'ajuntament.

Des del consistori es van posar en marxa dies abans tots els mitjans per a publicitar entre la ciutadania la celebració de la tercera edició de la Marató de sang.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.