Societat

El Patronat del castell de Montsoriu recuperarà una recepta tradicional de ratafia

Es destil·larà als cellers

El Consell Comarcal de la Selva preveu arribar als 20.000 visitants aquest 2022

El Patronat del castell de Montsoriu (Selva) vol recuperar una recepta de ratafia tradicional que es feia antigament en el castell. El president del patronat, Pere Garriga, ha avançat que la intenció es mantenir els mateixos ingredients que en l’escrit que han trobat i amb les mateixes proporcions. Després el destil·laran als cellers del mateix castell i el vendran a establiments dels municipis que formaven part del vescomtat de Cabrera. Aquest és un nou producte per seguir difonent el castell i tot el patrimoni que acumula el vescomtat. Els membres del patronat han assegurat que actualment hi ha un augment de visitants considerable i preveuen arribar a les 20.000 persones abans de tancar l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.