Societat

El 18è Emergent portarà trenta espectacles a sis localitats

El festival tindrà lloc del 30 de juny al 9 de juliol a Sarrià, Fornells, Cervià, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya

L’Emergent, el festival d’arts en viu del Gironès, celebrarà la 18a edició del 30 de juny al 9 de juliol a sis localitats de la comarca: Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya. El festival, organitzat per l’associació Fringe amb el suport del Consell Comarcal del Gironès, ha programat trenta actuacions de petit format i curta durada –cinc per localitat– de música, poesia, circ, clown, teatre, humor i màgia, amb artistes emergents i consolidats.

L’Emergent s’obrirà el dijous 30 de juny a Sarrià de Ter (parc de la Cooperativa) amb la música de l’Orchestra Fireluche i Joan Colomo, un monòleg de Marc Sarrats, l’humor de Los Informalls i el teatre d’objectes de Zero en Conducta.

A Fornells (pati de les escoles), hi actuaran el divendres 1 de juliol la cantant Judit Neddermann i el grup La Ludwig Band, als quals s’afegiran la dansa de Brodas Bros, la màgia de Joana Andreu i el circ de Júlia i Àfrica.

El dissabte 2 de juliol, a Cervià de Ter (davant de l’ajuntament), hi tindran lloc les actuacions musicals de Mazoni i Sommeliers, la dansa de CobosMika, l’humor de Godai Garcia i les acrobàcies de FS Freestyle Team.

El segon cap de setmana de l’Emergent començarà el dijous 7 de juliol a Vilablareix (plaça del Perelló), amb la música d’El Petit de Cal Eril i La Remei de Ca la Fresca, la poesia de Josep Pedrals, el mim de Carlo Mô i la màgia de Pòker de Iaies.

El divendres 8, a Sant Gregori (exterior de La Pineda), la música hi anirà a càrrec d’El Pony Pisador i Alaire, repetirà FS Freestyle Team i hi haurà circ amb Mila Martínez i La Fem Fatal.

L’Emergent es clourà el dissabte 9 de juliol a Madremanya (davant del CIR), amb les cançons de Roger Mas i Manzau, la dansa de Maria Villate, el circ de Telarquia i l’humor de Godai Garcia.

Les vetllades començaran sempre a les 21 h i el preu de les entrades és de 12 euros (anticipada) o 16 euros (taquilla) per nit i de 5 euros per als menors de 8 anys, amb abonaments de tres dies. Hi haurà servei de bar i menjars. Com cada any, el fotògraf David Julià s'encarregarà de resumir cada vetllada al final dels espectacles amb els seus "foto-sketches".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola de Lleida

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona