Societat

estats units

Onada de tirotejos en poques hores als Estats Units

Un home mata dues dones en una església d’Iowa

Un atacant obre foc en un funeral a Wisconsin per un home que havia rebut un tret mortal per part de la policia

Biden demana en un discurs a la nació que es prohibeixin les armes d’assalt

Onada de tirotejos en poques hores als Estats Units. Un home ha matat dues dones i més tard s’ha suïcidat aquest dijous a la nit a l’aparcament de l’església a la localitat d’Ames, a l’estat d’Iowa, en un altre tiroteig de la jornada als Estats Units i després de la sol·licitud del president nord-americà, Joe Biden, al Congrés perquè es prohibeixin les armes d’assalt al país. El tiroteig s’ha produït poc abans de les 19.00 hores (hora local) i quan han arribat els agents al lloc dels fets han trobat dues dones i un home morts, segons ha confirmat el cap de la policia de la ciutat, Nicholas Lennie, tal i com ha informat la cadena nord-americana NBC News. L’home ha estat identificat com el principal sospitós.

Un altre atac ha deixat dos ferits durant un funeral al cementiri de Graceland a Racine, a uns 48 quilòmetres al sud de Milwaukee, la ciutat més gran de l’estat de Wisconsin. “A les 14.26 hores (hora local) s’han produït múltiples trets al cementiri de Graceland. De fet – alguns testimonis han assegurat que havien estat entre 20 i 30– contra una multitud de persones que assistien a un funeral al cementiri de Graceland, ferint dues persones, segons ha explicat la sergent de policia de Racine, Kristi Wilcox. Una de les dues víctimes va ser atesa en un hospital local i ja ha estat donada d’alta, mentre que l’altra ha hagut de ser traslladada amb avió a un hospital de Milwaukee, després de patir ferides més greus. La policia ha assenyalat que per ara no ha detingut cap sospitós.

El tiroteig ha succeït durant l’enterrament de Da Shontay L. King Sr., que dues setmanes enrere va rebre un tret mortal per part de la policia de Racine. Poques hores abans un home havia matat a quatre persones i després s’havia suïcidat en un hospital de Tusla, Oklahoma.

El president dels Estats Units, Joe Biden, ha comparegut dijous a última hora a la Casa Blanca per sol·licitar al Congrés que es prohibeixin les armes d’assalt al país i s’estableixin lleis més estrictes per controlar-les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES