Societat

El Tramunfest torna amb dos dies d’electrònica a Sant Jordi Desvalls

El festival tindrà lloc divendres i dissabte d’aquesta setmana amb unes 70 actuacions en quatre escenaris i preveu reunir uns 6.000 espectadors cada dia

Després de dues edicions anunciades però frustrades per la pandèmia, els anys 2020 i 2021, aquest cap de setmana torna el Tramunfest , el festival de música electrònica que té lloc des del 2015 a Sant Jordi Desvalls. A més, el festival organitzat per Midnight Group passa d’un a dos dies i, amb una programació que inclou unes setanta actuacions entre lives i discjòqueis, espera atreure unes 6.000 persones cada nit, el divendres 1 i el dissabte 2 de juliol, moltes de les quals hi aniran els dos dies i utilitzaran la zona d’acampada que aquest any estrena el festival, ja sense places disponibles a hores d’ara. Una part important dels assistents hi assistiran amb les entrades o els abonaments adquirits per a les edicions cancel·lades, que no van retornar.

El Tramunfest té quatre escenaris que funcionaran simultàniament, el divendres de les 22 h a les 8 del matí, i el dissabte de les 18 h a les 10 del matí de diumenge. Els escenaris o stages són el Reaktor, el Crudo, el Toxik Parties i el No Es Ruido, que pren el nom del segell discogràfic de Midnight. En general, el Tramunfest aposta per estils no comercials o underground com ara el techno, el hard techno i l’acid tekno, representats per noms com ara Dr. Peacock, Fatima Hajji, Ling Ling, The Whistlers, Mandragora, Deadly Guns i Pet Duo, per citar només alguns noms d’una llista interminable. A més, dissabte també tindrà lloc una trobada de sound systems que envoltaran el públic, amb actuacions en directe com ara la de Senyor Oca.

El Mediterránea, a Roses a l’agost

Midnight Group també organitza el festival Mediterránea , que va néixer el 2015 a la Ciutadella de Roses i també, després de dues edicions inhabilitades pel virus, tornarà a celebrar-se a la localitat alt-empordanesa el dissabte 20 d’agost. Però, a més a més, aquest any el Mediterránea tindrà dues seus més: Lleida, el dia 10 de setembre, i una localitat encara no concretada de les comarques tarragonines. A Roses, el festival hi tindrà també quatre escenaris: el Crudo, el No Es Ruido, el Makina Legends i el Vibra Stage, on actuaran per exemple Morad i RVFV. Hi repetiran alguns noms del Tramunfest, com ara Fatima Hajji i The Whistlers, i entre les llegendes de la màkina hi haurà Marian Dacal, Pastis, Buenri i Xavi Metralla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES