Societat

El detenen després de col·lisionar amb 29 vehicles

La policia local de València comprova que el conductor anava begut i el deté

La policia local de València ha detingut aquesta matinada D.S.G., de 31 anys, un conductor que conduïa temeràriament pel centre de la ciutat i que ha col·lisionat amb un total de 29 vehicles estacionats. A més, el conductor anava agredint una dona que l'acompanyava al vehicle. Després s'ha comprovat que anava begut.

Els fets han passat a les 4.30 hores de la matinada, quan una unitat de la policia local que patrullava pel càrrer Xàtiva ha vist com un totterreny circulava a gran velocitat. Els agents han vist com el conductor feia maniobres temeràries i xocava amb els vehicles aparcats, però que no s'aturava.

A més, han vist que en la cabina hi havia una forta discusió i que el conductor donava cops a la passatgera, que volia baixar del vehicle en marxa.

El conductor no ha fet cas dels senyals acústics i lluminosos de la policia. Al final, el totterreny ha col·lisionat contra un turisme i no ha pogut seguir circulant. La policia ha comprovat que el conductor anava begut i l'ha detingut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.