Societat

Estats Units

Twitter assaja una funció que permetrà editar missatges durant mitja hora

Per ara són proves internes però en les properes setmanes s’estendran al servei de pagament Twitter Blue

Als tuits modificats apareixerà l’hora del darrer canvi i es podran consultar les versions anteriors

La xarxa social Twitter ha anunciat aquest dijous que ha començat a provar una funció que permetrà editar missatges durant els 30 minuts posteriors a la seva publicació, una opció que molts usuaris reclamen fa anys.

L’empresa ha explicat al seu web que per ara les proves són internes, però s’ampliaran en les pròximes setmanes als clients de Twitter Blue, un servei de pagament disponible a diversos països. El test començarà primer en “únic país” i després s’ampliarà a altres territoris. La companyia no avança quan preveu implementar aquesta opció per als usuaris en general.

Twitter planteja la funció d’editar missatges com una manera de corregir errades o afegir etiquetes que no s’han posat en un primer moment. És per això que inicialment ha fixat un màxim de mitja hora per fer els canvis.

Els missatges editats estaran marcats amb l’hora de l’última edició i una icona que, si es prem, permet veure les versions anteriors del missatge.

Segons Twitter, “el límit de temps i l’historial de versions juguen un paper important” per tal de “protegir la integritat de la conversa i crear un arxiu públic del que s’ha dit”. “Esperem que, amb la possibilitat d’Editar Tuit, piular sigui més accessible i menys estressant”, ha dit la companyia.

La tecnològica, que reconeix que aquesta és la funció més demanada fins ara pels usuaris, ha assenyalat que vol observar durant el període de proves com afecta la forma en què la gent llegeix, escriu i es relaciona amb els missatges.

La xarxa social va avançar el passat abril que treballava en aquest botó d’editar, al qual s’havia resistit durant anys.

L’anunci ha arribat poc després de l’enquesta que el multimilionari Elon Musk ha realitzat entre els seus seguidors sobre aquest assumpte. Twitter ha negat que la seva decisió hi tingui cap relació i ha assegurat que treballa en la idea des de l’any passat.

Musk, que aleshores ja era el principal accionista de l’empresa, va presentar fa uns mesos una oferta per adquirir tota la companyia per 44.000 milions de dòlars que va ser acceptada per Twitter, però posteriorment va decidir cancel·lar l’acord. Ara, les dues parts s’encaminen a un judici previst per a l’octubre, després que Twitter demandés l’empresari per forçar-lo a completar l’operació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES