Societat

gastronomia

Casa Montero a l'Ampolla

Ara a l'estiu, sobretot quan la calor s'intensifica, resulta una delícia menjar i gaudir de la nostra cuina mediterrània en una bona terrassa al costat del mar. Diversos restaurants de la Costa Daurada ofereixen les terrasses amb vistes. Sens dubte, una de les millors està situada al Club Nàutic de l'Ampolla i el restaurant s'anomena Casa Montero.

Els germans Montero, Jesús Lluís i Carme, pertanyen a una família de restauradors oriünda d'Albacete. Es pot ben dir que van néixer entre fogons i plats i, lògicament, fets grans en aquest ambient, van decidir ben aviat que volien continuar la tradició familiar de restauradors, conjugant la saviesa i el mestratge dels seus pares amb les noves tendències culinàries i aprofitant tots els fruits naturals que ofereixen el Delta de l'Ebre i el mar Mediterrani. L'any 1994 el seu pare va aconseguir l'arrendament del restaurant del Club Nàutic de l'Ampolla i des de llavors és Casa Montero. Més tard, el pare el va deixar als fills i ells continuen la tasca restauradora amb molt d'èxit, ja que, ara com ara, aquest establiment és considerat com un dels millors de la localitat.

Ofereixen una cuina de mercat i mediterrània, dins d'una línia molt marinera, que elabora el xef granadí Paco García, que va començar com a cuiner a la seva terra l'any 1989, fins que uns deu anys després va arribar a l'Ampolla i es va fer càrrec dels fogons del Club Nàutic. Casa Montero té una gran tradició amb els arrossos (de llagostins amb conill i caragols de terra, d'ànec del Delta amb verduretes de temporada, caldós de llobregant...), però té també altres especialitats en la seva oferta gastronòmica, com ara la broqueta d'ostra del Delta amb tonyina marinada; torrada d'anguila fumada; rap, llagostins i cloïsses amb romesco a l'estil de la casa; angules amb allada a l'estil del Delta (en temporada), llagostins de l'Ampolla, mousse de tres xocolates amb crema d'arròs o amb mousse de caputxino amb crema anglesa i canyella; menjar blanc amb canyella...

La casa també ofereix un menú per 20 euros i un menú de degustació per 35 euros. El celler, sota la cura d'en Jesús Lluís, té unes setanta referències de vins i caves. El vi de la casa és Sumarroca (Penedès), 10 euros.

Adreça:
avinguda Marítima Ramon Pous, s/n. L'Ampolla
Telèfon:
977 59 33 36
Horari:
tanca els dilluns (excepte juny, juliol i agost)
Targetes de crèdit:
es pot pagar amb American Express, Diners, Master Card, 6000 i Visa.
Serveis:
té aire condicionat, aparcament, terrassa, menjador privat per a 100 persones


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salut

Un patró alimentari de Sant Joan de Déu incrementa un 20% el nombre de nens que mengen verdura

barcelona
societat

Lliuren 11.000 firmes per aturar el trasllat dels usuaris de la residència de Reus

Reus
GIRONA

Revisions oftalmològiques per a 36 nens en situació vulnerable

GIRONA
urbanisme

Els pisos de la Torre Barceló de Mataró seran de compra i no de lloguer

Mataró
societat

Simulacre de risc químic al Baix Llobregat, el Barcelonès i els dos vallesos dimecres

Barcelona
PALOL DE REVARDIT

Faran una àrea de descans de la via verda a l’antiga Oficina de Turisme

PALOL DE REVARDIT
Palamós

Comencen les obres del centre i hospital de dia per a gent gran La Porxada

PALAMÓS
societat

A judici per tallar les vies dels ferrocarrils durant la vaga del 8-M de 2018

Terrassa
SOCIETAT

Tanquen puntualment dos parcs infantils de Pineda per culpa dels actes incívics

Pineda de Mar