Societat

Absolen les dues models argentines empresonades des de fa un any i mig a Barcelona per tràfic de drogues

S'han confirmat els pronòstics. Segons ha pogut saber l'AVUI, les dues models argentines empresonades des de fa un any i mig a Barcelona per tràfic de drogues han estat absoltes per l'Audiència de Barcelona, que les ha jutjat aquesta setmana. En canvi, el seu mànager ha estat condemnat a 11 anys de presó, ja que s'ha considerat que va ser ell el que va posar 15,8 quilos de cocaïna en quatre de les sis maletes que van facturar per volar des del seu país fins a l'aeroport del Prat, en un viatge professional l'octubre del 2006.

L'Audiència de Barcelona els va jutjar tots tres dimecres i hores després del judici el tribunal ja va ordenar la llibertat provisional per a les dues noies. Aquest gest era un indici que serien absoltes després d'un calvari que ha estat reflectit en diversos reportatges, ja que els seus pares han viatjat a Barcelona per reivindicar la seva innocència i han aparegut en diversos mitjans de comunicació. Aquest divendres al matí, la sentència absolutòria ha estat notificada a les acusades, que han acudit personalment a recollir-la a l'Audiència.

Les acusades, Jessica Almada i María Belén Téllez, van assegurar davant dels magistrats que no sabien que hi havia droga a les maletes, que havien estat facturades a nom d'una de les joves. El seu mànager, el tercer acusat, també va defensar la innocència de les noies i la seva pròpia, assegurant que els havien parat una trampa.

Tot i així, Alejandro Panno va continuar en presó provisional després d'admetre que les maletes eren seves, si bé va assegurar que a ell li van arribar ja plenes a través del seu promotor, Marcos Rodríguez. A Panno li han notificat avui que ha estat condemnat i que haurà de continuar al centre penitenciari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.