Societat

Un menor resulta ferit per inhalació de fum en un incendi a la Llagosta que obliga a desallotjar un bloc de pisos de tres plantes

ZONA METROPOLITANA

Un menor ha resultat ferit lleu per inhalació de fum en un incendi d'habitatge a la Llagosta (Vallès Oriental), aquest dissabte al matí. El foc s'ha produït al número 42 del carrer Florida i els Bombers de la Generalitat hi treballen des d'un quart d'onze del matí.

El foc ha destruït totalment el menjador i una habitació del pis. La resta de l'habitatge ha quedat afectat pel fum. Com a mesura preventiva, s'ha evacuat tot el bloc, de tres plantes. Un cop apagat l'incendi, s'investiguen les causes que l'han provocat. Al voltant de tres quarts de dotze del migdia, els bombers ventilen tota la finca i revisen l'estructura de la construcció per comprovar si n'ha resultat afectada. S'ha demanat la presència de l'arquitecte municipal perquè també hi col·labori.

Desallotgen els 48 veïns
L'estructura de l'edifici de la Llagosta ha quedat greument afectada, segons ha determinat l'arquitecte municipal. L'ajuntament es farà càrrec dels 48 veïns que hi resideixen que, de moment, s'han instal·lat en un centre cultural proper a l'edifici afectat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot