Societat

Detenen una dona per ferir lleument l'exparella després de discutir

Successos

Una dona que aquest dissabte al vespre va agredir amb un ganivet la seva exparella en un carrer de Girona passa aquest diumenge al matí a disposició judicial, segons han informat els Mossos d'Esquadra.
Els fets es van produir a un quart de vuit del vespre al carrer Santa Eugènia de la capital gironina després d'una discussió. La dona, Beidi Z. V., de 22 anys i procedent d'Hondures, va apunyalar el seu excompany, d'uns 33 anys i provinent de Colòmbia, a l'abdomen i li va causar ferides superficials.

Beidi Z. V. va ser localitzada amb el seu fills en un locutori de la mateixa zona de Santa Eugènia i va ser detinguda per un delicte de temptativa d'homicidi dolós i maltractaments en l'àmbit de la llar.

Es dóna el cas que l'home tenia una ordre d'allunyament sobre la seva exparella, si bé tots dos encara continuaven vivint junts a casa seva de Girona, segons fonts de la investigació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.