Societat

Detenen un home de 47 anys per violar la seva mare malalta d'alzheimer

Successos

Els monstres no viuen únicament a Àustria. Els Mossos d'Esquadra van detenir el 23 d'abril un home de 47 anys, Antonio M.G., acusat de violar la seva mare, una dona octogenària malalta d'Alzheimer. La víctima residia des de feia un any en un geriàtric de Barcelona, el Sol de Tardor, ubicat al barri de Sant Gervasi. No obstant, la presumpta agressió sexual s'hauria produït durant una sortida del centre.

L'amo del geriàtric va ser qui va fer saltar l'alarma després de comprovar que la dona va tornar de l'última sortida amb el seu fill plorant i amb evidències d'haver patit abusos. "Estava en un estat deplorable", va explicar ahir el propietari del centre. L'home va negar que la violació s'hagués produït a les instal·lacions de Sol de Tardor perquè "la dona compartia habitació, no hi ha claus per tancar-la i les infermeres estan contínuament entrant i sortint".

El fill, en presó preventiva per un delicte d'agressió sexual amb penetració, visitava la mare cada tarda -de dilluns a dissabte- i "quan feia bon temps" la portava a passejar, segons l'amo del geriàtric, que sospita que l'atac va tenir lloc al que havia estat el domicili de la dona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.