Societat

Els dos morts en l'accident de trànsit a Sabadell fugien de la policia

Les dues persones que aquesta matinada han mort en un accident de trànsit en xocar contra una furgoneta al centre de Sabadell fugien de la Policia Local després d'haver intentat robar en un establiment.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana de Sabadell en un comunicat, els fets han ocorregut sobre les 04.00 hores d'aquesta matinada, quan una patrulla ha detectat dos vehicles al costat d'un estanc "amb diverses persones al seu voltant".

En veure els agents els individus han pujat als cotxes i han fugit del lloc a tota velocitat i la patrulla de la Policia Local ha decidit perseguir-ne un. El vehicle, un Volkswagen Golf que havia estat robat, ha pres la Gran Via en direcció contrària, on ha topat frontalment contra una furgoneta a la confluència dels carrers Puig i Cadafalch.

El conductor de la furgoneta, Diego G.C, que ha quedat atrapat al seu vehicle i ha estat evacuat del vehicle pels bombers, ha estat traslladat en estat greu a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Un cop s'ha fet l'aixecament del cadàver els investigadors han pogut comprovar que la persona que conduïa el Golf portava a les mans mitjons d'esport a mode de guants.  Els dos implicats no portaven cap documentació personal, per la qual cosa se'n desconeix la seva identitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.