Societat

Problemes a la línia 2 del metro de Barcelona per segon dia consecutiu

Transport

La Línia 2 del metro de Barcelona ha circulat des de primera hora de manera parcial entre les estacions de Paral·lel i Universitat, i Sagrada Família i Pep Ventura, per una avaria tècnica a l'estació de Passeig de Gràcia.
Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha informat que la incidència s'ha detectat abans de l'inici del servei, fet que ha comportat que la línia funcionés de manera parcial des de l'obertura del metro, a les 5 hores. Tres hores i mitja després s'ha restablert la normalitat. Ara bé, és la mateixa avaria que també es va detectar dijous i va obligar a suspendre aquest tram durant una hora.

L'avaria s'ha produït a l'equip informàtic que controla els senyals i els canvis de via. Per cobrir el tram afectat, entre Universitat i Sagrada Família, s'ha habilitat un servei alternatiu d'autobusos amb les mateixes parades de la línia (Passeig de Gràcia, Tetuan i Monumental).

Així doncs, aquest és el segon dia consecutiu que aquesta estació pateix una avaria. Ahir, una altra avaria al sistema informàtic de la línia 2 va mantenir sense servei la parada de Passeig de Gràcia entre les 07.05 i les 08.45 hores del matí.

Es dóna la casualitat que els treballadors tècnics del metro de Barcelona estan en vaga des de dimarts fins divendres, i han convocat aturades també del 31 de març al 4 d'abril amb dues hores en cada torn de treball, a partir de les sis del matí. Tot i això, hi ha uns serveis mínims que han de mantenir les senyalitzacions i la comunicació del metro mentre duren les aturades.

Aquest col·lectiu, format per uns setanta treballadors, reclama una requalificació de categoria des de fa anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
judicial

Comença el judici a l’acusat de matar un home per segrestar una dona i violar-la

cALONGE
societat

La Creu Roja va atendre unes 400.000 persones a Catalunya el 2023

Barcelona
infraestructures

Acabada la reparació de les rampes d’accés al passallís de l’Onyar

girona

La Setmana Cultural de la UPC ofereix quaranta activitats

TERRASSA

Instal·len 52 caixes niu per potenciar la reintroducció del xoriguer petit

MOLLET DE PERALADA
administracions

Noves protestes de la Policia Local de Mataró al ple

mataró

Adjudiquen les obres de reparació de la sèquia Monar

GIRONA
societat

Sanció de 900.000 euros a Renfe per l’avaria de Gavà de fa un any que Adif va atribuir a un llamp

barcelona

Fan una estada al Trueta per identificar necessitats clíniques

girona