Societat

Condemnen un conductor que va arrencar part d'una orella a un altre després d'una baralla a la ronda Litoral

La secció novena de l'Audiència de Barcelona ha condemnat Luis Alfonso B.L., de 45 anys, a 180 euros de multa per una falta de lesions i a indemnitzar Joaquín F.L., de 35 anys, amb uns 3.425 euros per les lesions i per les seqüeles que li va provocar en una baralla a la ronda Litoral de Barcelona. Tots dos anaven conduint per aquesta via quan es van picar fins que Joaquín va aturar el vehicle, va fer aturar Luis i, un cop fora, es van barallar. En aquesta disputa Luis va arrencar part del lòbul de l'orella de l'altre conductor d'una mossegada, tot i que el tribunal, després de veure la ferida, considera que aquesta lesió no constitueix cap deformitat.

El tribunal també ha condemnat Joaquín F.L. a una multa de 180 euros per una falta de lesions i a indemnitzar l'altre conductor amb 200 euros per les lesions que li va causar. En aquest sentit es considera que la baralla va ser entre tots dos conductors, tot i que un resultés amb lesions més greus que l'altre.

La sentència destaca que el 30 d'octubre del 2005 tots dos condemnats, acompanyats de les seves dones, circulaven per la ronda Litoral de Barcelona amb els seus vehicles quan es van barallar mentre conduïen. Per això, quan estaven dins de la via però al terme municipal de l'Hospitalet de Llobregat, Joaquín va aturar el cotxe en una zona d'emergència i va fer parar l'altre condemnat, que anava al darrere.

Un cop tots dos fora del vehicle van començar a discutir i a barallar-se, i es van donar cops i sense que quedi clar qui va iniciar les agressions, tot i que tots dos van acabar lesionats. En aquest enfrontament Luis va mossegar l'orella de l'altre conductor i li va arrencar part del lòbul, tot i que el tribunal no va apreciar deformitat després d'examinar la ferida. La sentència destaca que aquesta pèrdua de part del lòbul "no és apreciable en un cop d'ull".

Per això els condemna tots dos per una falta de lesions, tot i que varia les indemnitzacions que hauran de pagar per la magnitud de les ferides causades. Pel que fa a la quantitat de 3.425 euros per a Joaquín, el tribunal destaca que haurà de destinar els diners a la cirurgia per refer l'orella.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.