Societat

La nova línia de Rodalies Cornellà-Castelldefels, en fase d'estudi

La secretària d'estat d'Infraestructures, Josefina Cruz, ha assegurat que el projecte de la nova línia de Rodalies entre Cornellà de Llobregat i Castelldefels està en "fase prèvia d'estudi".

La responsable de Foment, que ha participat en la posada en marxa del nou viaducte de RENFE a Cornellà, ha explicat que "en aquests moments estem en la fase d'estudi informatiu i de consultes al ministeri de Medi Ambient sobre les característiques que ha de tenir aquest corredor entre Cornellà i Castelldefels que ampliarà els serveis de Rodalies a 350.000 habitants".

Josefina Cruz ha explicat que l'objectiu és "buscar la millor ubicació en relació amb els condicionaments ambientals i les necessitats de la població". Cruz també s'ha compromès a definir el traçat de la nova línia en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i els municipis del Baix Llobregat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.