Societat

El 20 de desembre arriba Barcelona Insparya: la revolució dels trasplantaments capil·lars

El Grup Insparya, fundat per Paulo Ramos i Cristiano Ronaldo, líder europeu en diagnòstic, tractament i investigació de l’alopècia, passarà consulta a Barcelona un cop al mes.

El proper 20 de desembre totes aquelles persones que ho desitgin podran fer-se una valoració capil·lar gratuïta reservant prèviament la seva cita trucant al 900 696 020 o entrant a insparya.es

Dijous que ve, 20 de desembre, part de l’equip mèdic d’Insparya estarà present a Bilbao (Hotel Catalonia Ramblas, C. de Pelai, 28, 08001) des de les 11:00h per realitzar, durant tot el dia, valoracions capil·lars a tots els assistents.

Amb aquesta iniciativa, El Grupo Insparya vol apropar els seus serveis i tractaments a la província de Barcelona , on encara no tenen una clínica del Grup. De la mà dels metges d’Insparya, totes aquelles persones preocupades per la seva salut capil·lar rebran una valoració capil·lar completa, amb l’objectiu de trobar la solució més adequada per a cada cas. Per poder assistir a aquesta valoració cal reservar una cita a través de la seva pàgina web insparya.es o trucant al 900 696 020.

Alopècia: així afecta aquesta malaltia

Els cabells juga una part fonamental: per a moltes persones és signe de joventut, fortalesa i confiança en un mateix. No obstant això, hi ha una afecció capil·lar molt freqüent, l’alopècia, que afecta sobretot els homes i pot influir negativament en l’autoestima i l’estat d’ànim.

L’empelt capil·lar és el procediment més eficaç en el tractament de la calvície i l’únic que ofereix una solució definitiva davant de la caiguda dels cabells però per sotmetre’s a això és fonamental posar-se en mans de professionals amb experiència i dedicació que et garanteixin resultats naturals a el teu trasplantament capil·lar, com és el cas d’Insparya. El microtrasplantament capil·lar és una cirurgia que es realitza de forma ambulatòria, amb anestèsia local i sense contraindicacions. La tècnica consisteix a agafar unitats fol·liculars d’una zona donant, per posar-les a la zona afectada per l’alopècia, com ara les entrades o la coroneta.

Investigació i experiència: les claus del Mètode Insparya

Després de 13 anys d’experiència i més de 45.000 pacients satisfets amb el resultat del trasplantament, Insparya ha desenvolupat una tècnica pròpia: El Método Insparya. Es tracta d’una combinació perfecta entre l’experiència, l’especialització i una gran aposta per la innovació tecnològica en totes les fases del trasplantament capil·lar.

A més, a Insparya inverteixen més de 2 milions d’euros en investigació tecnològica i científica per al desenvolupament de la seva pròpia tecnologia i per aconseguir en un futur avenços científics tan importants com el clonatge d’unitats fol·liculars amb cèl·lules mare. Gràcies a aquesta important tasca, Insparya és el referent del sector en diagnòstic i tractaments capil·lars i és l’únic grup mèdic capil·lar que compta amb un centre de recerca i desenvolupament tecnològic, Insparya Science and Clinical Institute, dirigit pel Dr. Carlos Portinha ia el que es fa un ús pioner de la tecnologia, essent l’única companyia que treballa en diverses àrees de recerca biològica, tecnològica i robòtica per oferir els tractaments més complets i eficaços.

Gràcies a aquesta investigació, a Insparya han desenvolupat eines de treball que permeten l’evolució contínua del trasplantament capil·lar i que milloren cada dia el procés i la qualitat de l’execució del trasplantament capil·lar. D’aquesta manera, a Insparya han creat una solució innovadora per fer el procés d’extracció d’unitats fol·liculars de manera més ràpida i en menys passos. Gràcies a la nova tecnologia pròpia d’Insparya s’aconsegueixen nombrosos avantatges per al pacient:

· Reducció del temps d’intervenció.

· Reducció del dany a les unitats fol·liculars a l’extracció.

· Millor taxa de supervivència de fol·licles pilosos.

· Procés automatitzat i amb menys risc d’error.

Per garantir lèxit del Mètode Insparya, lequip de professionals de les clíniques del grup el conformen persones amb una àmplia experiència. Amb el seu treball i compromís aconseguim els resultats excel·lents que ens han suposat el reconeixement de les societats mundials més prestigioses, tant a nivell clínic com de recerca.

Més de 45.000 històries d’èxit amb el Mètode Insparya

L’abans i després dels que se sotmeten a un empelt capil·lar a Insparya és sorprenent. Tots ells, pacients d’Insparya, grup mèdic especialista en cura de la salut capil·lar, es mostren molt satisfets amb el resultat.

Abans tot eren problemes per veure com tapar-me els cabells, pensava: ’uy com em tapo aquestes entrades…’”, apunta Fabio sis mesos després del trasplantament. “He cobrat molta autoestima i seguretat”, reconeix per altra banda José Manuel després d’un any i mig des de l’empelt.

Testimoni pacient Clínica Insparya | José Manuel Soriano

Insparya és el grup clínic més gran dedicat exclusivament al diagnòstic, tractament i investigació de l’alopècia, sent capaços de trasplantar més de 4.000 unitats fol·liculars en només sis hores. Amb més de 13 anys d’experiència i més de 45.000 implants realitzats amb èxit, el grup capil·lar cofundat pel futbolista Cristiano Ronaldo amb Paulo Ramos. Ramos, CEO de la companyia farà visites mensuals a Barcelona per oferir un diagnòstic capil·lar gratuït a totes les persones de la ciutat comtal que ho necessitin.

Si vols fer una valoració capil·lar gratuïta a Barcelona pots concertar la teva cita ràpid i sense esperes escrivint-los per whatsapp a través de www.insparya.es, omplint el formulari que hi ha a la seva web o trucant al 900 696 020.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.