Societat

La línia 5 del metro, atura el servei durant deu dies entre Hospital Clínic i Sagrada Família per obres

Transport

La línia 5 de metro interromprà a partir de demà divendres i fins al 10 d'agost el servei entre les estacions d'Hospital Clínic i Sagrada Família, amb motiu de les obres de construcció de l'intercanviador de Diagonal, segons ha informat la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

Un servei especial d'autobusos cobrirà el trajecte entre les dues estacions seguint el mateix horari del metro. La Generalitat ha recomanat als usuaris utilitzar itineraris alternatius, sobretot a través de les connexions amb la línia 1 a les estacions de Plaça de Sants i Sagrera.

De la mateixa manera, el punt preferent d'intercanvi entre els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i el metro serà l'estació de Catalunya, tant de la línia 1 com de la línia 3.

Les obres, que duraran deu dies, permetran reforçar el sostre del tram del túnel de la L5 que correspon al passadís de connexió entre FGC i metro, perquè després s'habilitaran dues cintes transportadores de 50 metres perquè els viatgers puguin fer el transbord. A més, se substituiran les escales mecàniques per una rampa per adaptar aquesta zona a persones amb mobilitat reduïda i es condicionaran les vies per minimitzar el soroll i les vibracions.

Les obres de construcció de l'intercanviador de Diagonal estan en la seva fase final i només queda per ampliar el costat del vestíbul de la L5 per instal·lar els ascensors que connectaran l'exterior amb les andanes, així com renovar l'accés des del carrer.

En la línia 3, durant el mes d'agost es completarà l'ampliació, remodelació i modernització de l'estació de Provença de FGC. D'altra banda, continuarà tancat l'accés per la part de mar de l'estació de Diagonal d'aquesta línia i la connexió amb la L5, on s'instal·laran cintes transportadores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.