Societat

Un menor mor apunyalat a la botiga dels seus pares al barri de Sants

Successos

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort divendres a la nit d'un menor, de nacionalitat pakistanesa, que va ser apunyalat a l'interior de l'establiment regentat per la seva família al barri de Sants de Barcelona.

El Grup d'Homicidis de l'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Policial de Barcelona, treballa per identificar i detenir el responsable o responsables de l'agressió mortal.

Aquesta mort eleva a tres els homicidis que hi ha hagut aquesta setmana a Barcelona.

Per una banda, els Mossos d'Esquadra estan investigant el suposat homicidi d'un home de 57 anys de nacionalitat argentina aquest dimecres a la matinada al barri de Gràcia de Barcelona. Cap a les cinc de la matinada una trucada al telèfon d'emergències va alertar els Mossos que hi havia una persona ferida en un carrer del barri de la Vila de Gràcia, en una zona propera a un aparcament públic. Agents del cos, així com els serveis mèdics, es van desplaçar fins a l'adreça indicada, on es va localitzar a la víctima ja sense vida.

Divendres a la tarda, els Mossos van informar que una persona havia aparegut morta pels volts de les dotze del migdia entre els carrers València i Marina de Barcelona, al districte de l'Eixample. De moment, encara es desconeixen les causes de la mort i la identitat de la persona morta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.