Societat

Anglès estrena un Espai Jove al centre del poble

Està pensat per ser el referent de les activitats i projectes del jovent

Des d’aquestes festes, Anglès disposa del seu Espai Jove, condicionat en un annex de la sala Fontbernat. De moment s’hi estan organitzant activitats puntuals i a curt termini ja es desplegarà una programació estable. Durant les setmanes anteriors, s’havia començat a dinamitzar l’equipament amb propostes d’activitats amb l’objectiu de donar a conèixer l’espai i anar creant un vincle amb els participants. De moment hi han implicat cap a 40 adolescents d’entre 12 i 16 anys. Les dinamitzacions d’aquest espai s’han pogut impulsar gràcies a la figura de la tècnica dinamitzadora i d’una tècnica compartida de joventut contractades a través d’un conveni amb l’Oficina Jove de la Selva del Consell Comarcal. La idea és poder combinar una sala més d’estar, on poder petar la xerrada o escoltar música, i una altra on es duguin a terme activitats dinamitzades. De cara al bon temps l’espai també oferirà activitats a la zona exterior.

La intenció, segons expliquen els impulsors del projecte, és que esdevingui un espai exclusiu i de referència de les persones joves des d’on executar les polítiques juvenils municipals; un espai municipal de trobada, socialització, referència i proximitat; un lloc on es consolidi la comunicació cap al col·lectiu jove, i fomentar l’arrelament, la participació i la implicació juvenil en la vida del poble.

En l’acte d’estrena, l’alcalde, Jordi Pibernat, va explicar que “als joves els hem d’escoltar i és un espai que es busca establir la relació entre les persones joves, la conversa i a partir d’aquí vestir-ho tot. Un dels objectius que em vaig proposar com a alcalde va ser aconseguir que Anglès sigui un poble young friendly. Que encara que marxin a estudiar o a tenir experiències diverses Anglès és un poble que val la pena de tornar, i això és quelcom que estem treballant.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES