Societat

“Estem en estat de xoc. Vermells per dins i per fora”

Fèlix Pons és l’administrador de l’Escala que ha repartit 80 milions d’euros

Divuit milions han anat a parar a un establiment del barri del Bon Pastor de Figueres

“Estem en estat de xoc. Nerviosos, vermells per dins i per fora”. Així és com se sent Fèlix Pons, el responsable de l’administració l’Anxova Milionària, de l’Escala, després de repartir 80 milions amb la rifa de Reis. Assegura que és el somni de qualsevol administrador i encara no es creu que li hagi pogut passar a ell: “Estàvem treballant amb la meva germana quan m’ha dit aquest número el tenim i ens hem quedat en blanc”. Són pocs els afortunats que han passat per l’administració. Un d’ells, Tomàs Ramos, ha explicat a l’ACN que té un dècim i ara farà servir els diners per reformar la casa, comprar-se un cotxe i ajudar la família. 9 de les 40 sèries de l’Escala han anat a parar a Figueres, en un establiment del barri del Bon Pastor.

El Tomàs Ramos és un dels pocs afortunats que aquest matí s’ha deixat veure davant l’administració l’Anxova Milionària. Hi ha anat amb la seva germana i amb el dècim premiat ben agafat. Li han tocat 200.000 euros i, segons explica, ha estat gràcies a “una mena de senyal”. “Vaig venir a fer l’Euromillon i vaig veure que hi havia aquest número acabat en tres i vaig sentir que l’havia de comprar”, assegura a l’ACN. I ja té clar en què gastarà tots els diners: “Reformaré la casa i em compraré un cotxe”.

Un altre dels afortunats amb un dècim premiat, el Paco Torres, explica que els diners l’ajudaran “a viure una mica millor”. “No per fer ‘juerga’ perquè no és una gran fortuna, però és molt agradable que et toqui”, afegeix.

L’administració l’Anxova Milionària ha repartit un total de 80 milions. La majoria dels dècims s’han venut per finestreta perquè, tal com explica el seu responsable, Fèlix Pons, l’Escala és un lloc molt turístic i per on hi passa molta gent. Del total de diners, 18 milions han anat a parar a un establiment del barri del Bon Pastor de Figueres. Un lloc, assegura Pons, “molt necessitat” i, per tant, “molt ben caiguts”.

Pons assegura que repartir un primer premi com aquest és el somni de qualsevol administrador. “S’ha de viure”, explica. Està feliç perquè coneix molts dels afortunats, alguns ja l’han anat a veure, i d’altres prefereixen mantenir-se en l’anonimat.

Segon premi a Cornellà i Reus

L’administració número 11 de Cornellà de Llobregat és una de les que ha repartit part del segon premi de la rifa de Reis, el 72289, el més repartit del sorteig d’enguany i dotat amb 750.000 euros la sèrie. L’Abert, el seu propietari, que se n’ha assabentat per la trucada d’un periodista, creu que n’ha venut un parell de dècims. “No és gaire cosa, però sempre és una alegria repartir premis”, ha celebrat. Es dona la circumstància que la mateixa administració va donar ahir dijous una Bonoloto de sis premiada amb 824.000 euros. Entre clients que s’han acostat a felicitar-lo, l’administrador s’ha felicitat per estar en “ratxa” i ha fet broma dient que “ara va a per l’Euromillones”.

L’estanc número 18 de Reus (Baix Camp) torna a estar d’enhorabona, després de convertir-se en una de les administracions que han venut el segon premi de la rifa de Reis. Feia deu anys que els del carrer Vapor Vell, 35, no repartien sort. L’última vegada va ser gràcies a un premi de la BonoLoto valorat en dos milions d’euros. Una de les seves propietàries, Montse Rovira, assegura que encara no saben el nombre de dècims venuts del 72289, ja que ells ho fan a través de terminal i, per tant, fins aquest dissabte no es pot podrà conèixer si és “un dècim sol o són més d’un”. Rovira es mostra “molt contenta” i espera conèixer aviat qui o quins han estat els afortunats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT FELIU DE GUÍXOLS

El ple aprova el projecte del futur museu Carmen Thyssen guixolenc

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Astronomia

Descobreixen el forat negre d’origen estel·lar més massiu de la Via Làctia

Barcelona
SALUT

200.000 pacients esperen per a una intervenció quirúrgica a Catalunya

BARCELONA
economia

Proven un sistema per reduir la salinització dels camps d’arròs del delta de l’Ebre

delta de l’ebre

Salut crea a Girona la primera xarxa hospitalària de Catalunya

GIRONA
medi ambient

Posen una caixa niu pel falcó pelegrí a la xemeneia de la incineradora de Mataró

mataró
societat

SOS Racisme llença una campanya per continuar amb la seva activitat

BARCELONA
economia

L’AMB dona una ajuda de 175.000 euros per les famílies desallotjades

esplugues de llobregat

Tret de sortida al Fórum de Gestió de Residus municipals #wasteinprogress

GIRONA