Societat

Detenen a Girona un líder de la màfia italiana

Policial

La policia italiana, conjuntament amb la policia espanyola, ha detingut aquest dissabte a la nit mentre sopava al Restaurant Marisqueria Xacó de Platja d'Aro Patrizio Bosti, un dels principals líders de la camorra italiana, segons ha informat l'agència italiana Ansa.

Bosti, de 49 anys, figurava a la llista dels trenta criminals de tot Itàlia. Feia tres anys, des del 2005, que havia desaparegut quan va fugir de la presó preventiva quan esperava ser jutjat per un doble homicidi comès l'any 1984.

La Guàrdia Civil va rebre la informació de la policia italiana que a finals del mes de juliol d'aquest 2008 un dels més buscats de la màfia napolitana, Patrizio Bosti, havia sortit, acompanyat d'un clan camorrista, amb un vol des de Nàpols fins a Barcelona. A partir d'aquest moment, la Guàrdia Civil va fer un seguiment de Patrizio Bosti i el seu grup que l'acompanyava.

L'italià està considerat el successor d'un altre líder de la màfia, Eduardo Contini, que va ser detingut l'any passat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.