Societat

societat

Els Mossos controlen una ‘rave’ amb 7.000 persones a Sarral

Els Mossos d’Esquadra controlen des de divendres a la nit una festa il·legal que està congregant al voltant de 7.000 persones, segons primeres estimacions, a la zona de la Font de l’ermita dels Sants Metges, a Sarral, a la comarca de la Conca de Barberà. Un dispositiu policial limita l’accés a les diverses vies que condueixen fins a la rave per impedir l’arribada de més participants, per bé que aquests miren de trobar rutes alternatives amb els seus cotxes o autocaravanes. Alguns aparquen els vehicles a una certa distància i miren d’arribar-hi a peu des de diversos punts del municipi. Durant el dispositiu, els agents de la policia catalana, que de moment no han desallotjat l’espai, van detenir una persona que va agredir un mosso, que va resultar lleument ferit, mentre intentava saltar-se un control policial. A més del detingut, la policia ha confiscat material divers destinat a la festa, especialment equips de música.

Els Mossos, amb agents de la unitat ARRO i del servei de trànsit, mantenen des d’ahir a la nit controls d’accés a la festa des de diverses carreteres, especialment a l’autopista AP-2, on a més s’estan fent proves d’alcoholèmia als conductors.

La policia catalana té previst mantenir el control d’accés a la festa mentre duri. Segons sembla, aquesta s’allargarà durant tot aquest cap de setmana. El dispositiu es coordina amb la policia de les regions limítrofes i es preveu mantenir-hi la presència d’agents fins que s’acabi.

Per la seva banda, l’alcaldessa de l’Ajuntament de Sarral, Maria Victòria Cañís, va detallar en declaracions a l’ACN que el moment fort d’arribada de gent va ser fins a la matinada de dissabte. La zona de la festa és un espai agrícola sense cap edificació i el consistori està preocupat per l’efecte que tindrà sobre els conreus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
Les roses del Firal i les del cementiri
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen avui a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt