Societat

societat

Segona jornada de la festa il·legal amb centenars de persones a Sarral

La festa il·legal que va començar divendres en una zona agrícola prop de l’ermita dels Sants Metges de Sarral (Conca de Barberà) va continuar ahir, per segona jornada consecutiva. Segons els càlculs dels Mossos, entre 600 i 700 persones es concentraven encara a la zona, situada a uns cinc quilòmetres del nucli urbà de Sarral. Efectius policials van controlar els accessos a la població i, dissabte, es va detenir dues persones per atemptat contra agents de l’autoritat i, en un dels casos, també per desobediència greu i delicte contra la seguretat viària. L’Ajuntament de Sarral va col·locar blocs en alguns camins per tallar el pas als assistents a la rave. Tot i això, molts assistents van poder arribar-hi per vies alternatives. Els Mossos es van mantenir als dos punts de control establerts dissabte: un a l’accés principal per Sarral, i l’altre a la carretera de Vallespinosa, LV-2015. Fins ahir, s’havien tramitat cinc denúncies per tests positius de drogues i sis perquè els vehicles no disposaven de la ITV. Els agents rurals també van donat suport a l’operatiu amb patrulles a la zona i fent alguns controls.

L’alcaldessa de Sarral, Maria Victòria Cañís, va explicar que, si bé des del nucli urbà no es percebien senyals de la festa, la música a tot volum i els llums làser van dificultar el descans dels veïns del nucli proper de Montbrió de la Marca. “De matinada, fins i tot els vidres tremolaven”, va explicar Mercè Borràs, veïna de Montbrió. Cañís espera que la festa no malmeti l’entorn natural i confia que avui abandonin l’espai la major part dels assistents, de què molts van començar a marxar ahir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró