Societat

Rubau construirà 110 habitatges de lloguer assequible a Calafell

Les obres s’iniciaran en els propers mesos i la cessió dels habitatges serà per a 75 anys

El gironí Grup Rubau promourà, construirà i gestionarà un total de 110 habitatges al municipi tarragoní de Calafell. L’empresa catalana es va adjudicar el passat mes d’octubre el concurs públic de l’Ajuntament de Calafell per a la constitució d’un dret de superfície de 5000 m2 per destinar-lo a la promoció oficial en règim de lloguer assequible i a finals de febrer es va signar l’acord amb el consistori. Rubau va ser l’adjudicatari de l’obra a través de Llogueralia, empresa creada per la companyia per a la gestió d’habitatges de lloguer assequible. La inversió del projecte és de 14,6 milions d’euros. Les obres s’iniciaran en els propers mesos i la cessió dels habitatges serà per a 75 anys. Durant aquest període, la gestió anirà a càrrec de l’empresa de lloguer amb vocació social Sogeviso i, al 2097, l’Ajuntament, rebrà els habitatges en propietat.

Els interessats a optar a aquestes places s’han d’inscriure a la borsa d’habitatge de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Calafell o de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.