Societat

Figueres inaugura divendres les Basses del Terrisser

La inauguració comptarà amb la participació participació d’Anna Barnadas, secretària d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya

El proper divendres, 17 de març, a les 12 del migdia tindrà lloc la inauguració de les Basses del Terrisser, amb la participació d’Anna Barnadas, secretària d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, Elisabet Sánchez, directora dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Girona, Agnès Lladó, alcaldessa de Figueres i Ester Marcos, regidora de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Figueres.

La inauguració consistirà en una visita a aquest espai natural, recentment recuperat. Les basses del Terrisser de Figueres són un espai natural d’elevat interès natural, geològic, paisatgístic i històric, inclòs a l’Inventari de Zones Humides de Catalunya. Les Basses se situen al nord-oest de la ciutat, a 500 metres del castell de Sant Ferran, sobre el Puig de les Basses, i actualment el terreny on s’ubiquen és propietat de l’Ajuntament de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia